Thursday, June 2, 2011

Something to think about

The following is a masterpiece to admire. A text worth reading, Finns. Copied from Facebook, written by Chike Ohanwe. Read and learn:


Sinä olet se miltä Suomi näyttää
by Chike Bulbasaur Ohanwe on Wednesday, 01 June 2011 at 22:00


Olin äsken Heurekan nurmikolla lukemassa kirjaa, kun kolmekymmppinen mies alkoi huudella että rannalle oli ajautunut hylje. En kiinnittänyt herraan sen enempää huomiota kunnes huomasin että nilkkoihini tartuttiin ja mies yritti raahata minua veteen. "Eläin pitää viedä takaisin luontoon", hän sanoi. Oikeasti.


Rakas Suomi, Sinulla on potentiaalia olla yksi maailman hienoimmista maista. Sinulla on koulutus ja luonto, kauniita naisia ja MM-kulta. Mitä Sinulle on tapahtumassa!? Keitä nämä neandertaalit ovat!? Älä vaivu sosiaaliseen lamaan! Älä anna idioottien kulkea kansaasi brändäten ja symboleitasi omien. Ääripäät osoittelee sormilla toisiaan ja huutaa saatana sen kummemmin tietämättä mikä oikeasti vituttaa. Älkää jumalauta Suomalaiset seiskö vieressä katsomassa kun teidän maanne vedetään lokaan idiootti-taudin levitessä.


Soini haikailee Olavi Virran elokuvia ja haluaa kasvattaa kansallisidentiteettiä Itävaltalaiselta taidemaalarilta ajatuksia lainaten. Hakkarainen kamppailee solmionsa kanssa ja huutaa neekeriä minkä kerkiää ja saa nuhteeksi sormen heristyksen. Sillä välin kun tämä tuleva Tukiasen aviomies myy keltasenlehdistön pankkitilt tukkoon ja brändää p(P)erus s(S)uomalaista yhä idiootimmaksi, Kokoomus on hyvää vauhtia johtamassa Suomea kuin korporaatiota ja opiskelijan ruuan hinta nousee. Joku juntti käski ryhmää nuoria olla puhumatta ruotsia kun odotettiin Leijonien saapumista kauppatorille. JUNTTI, ETKÖ SÄ TIEDÄ MISSÄ MAASSA ASUT? Siihen on syy miksi tiekylteissä lukee Helsinki/Helsingfors. Jopa Mikael "Ilmaveivi" Granlund tietää tiekylttimysteerin vastauksen, onhan hän sentään suomenruotsalainen.


- Suomalaisuus ei ole juntteutta, vaikka juntit sillä käytöksensä perustelisivatkin.

- Suomalaisuus ei ole kateutta, vaikka sitä viljellään tässä maassa niin paljon.

- Suomalaisuus ei myöskään ole syy olla keskinkertainen, vaikka korkealle tavoittelijoita vedetään alas jatkuvasti.

- Eikä Suomalaisuus ole missään nimessä sitä että piilottaa pelosta kumpuavan vihansa ketjun päässä roikkuvaan kansallissymboliin ja kutsuu sitä isänmaallisuudeksi. 


Minun isovanhempieni vanhemmat eivät laittaneet niskaansa pantiksi tämän maan puolesta jotta tinasotilas-sankarit voisivat kohdella heidän jälkeläisiään kuin B-luokan kansalaista heidän itsenäisessä Suomessaan. Suomalaisuus on Sisua, tarmoa ja sitä että taistelee oikeudenmukaisuuden puolesta. Kaveria ei jätetä ja isompia ei pelätä!

Kun sain kirjani luettua pakkasin tavarani ja astelin tämän kolmekymppisen pujoparran ja hänen 8 ystävänsä luo. Puut käänsivät katseensa ja maa tärisivät kun lauloin tämän naurettavan Joukahaisen suohon. Teki mieli lyödä, mutta tämä käsi ei satuta lapsia, olivat he sitä sitten fyysisesti tai henkisesti. Se kaljupää jota pelottaa että vien hänen naisensa olisi kiitollinen jos saisi edes kynnellisen sitä Sisua ja Suomalaisuutta mitä minussa on. Ja se afropää joka väittää että olen myynyt Afrikan päästäkseni pohjoisen suosioo ei ole nähny edes jäävuoren huippua siitä kuinka Nigeria minussa sykkii. Koti on siellä missä sydän on ja tämä pätee kaikkiin.


Loukkaavan käytöksen laittaminen kulttuurin piikkiin on tekosyy olla ottamatta itsestään vastuuta. Yksilö tekee kulttuurin, Sinä olet se miltä Suomi näyttää.


-Chike Ohanwe 

No comments:

Post a Comment