Thursday, August 18, 2011

COTTAGE!


Karen, Vendela, Jonas, Ingar and Ansku are here!
We are at my summer cottage.
FUN FUN FUN FUN!
Tomorrow more people coming. I can't wait.
Just had dinner.
Now outdoor hot tub time.

Ah!

More posts coming up. About - everything.

xo
Linda

3 comments:

  1. jealous!
    have fun guys! love from germany!
    giuli

    ReplyDelete
  2. moe, oli pakko kysästä nopeesti että miten sä sait hollannista kavereita, kuinka nopeesti, miten tutustuit kaikkiin, oliko helppo tutustua..? oon lähössä kohta hollantiin ja pelottaa jo nyt saanko ketään kavereita....

    niin ja vielä, miten ite hoidit puhelinjutut, hommasitko prepaidin vai tiedätkö mikä ois paras keino siellä?

    ReplyDelete
  3. anonymous:
    heippa ja mukava, että kommentoit!
    oletko lähdössä vaihto-oppilaaksi? kuinka pitkäksi aikaa?
    itse lähdin parin koulukaverin kanssa, joten tuttuja oli jo entuudestaan. se helpotti tietysti huomattavasti, mutta ei todellakaan kannata hätäillä jos yksin lähtee. suurin osa muistakin vaihtareista lähtee ilman ketään tuttuja, joten kaikki ovat samassa tilanteessa ja tutustuminen erittäin helppoa. pitää osata vain itse olla aktiivinen ja heti vaihtovuoden alussa olla mukana kaikessa. (muuten jää helposti pulkasta pois)
    itse hollantilaisiin/paikallisiin oli hieman vaikeampi tutustua, sillä kaikilla on jo omat kaveripiirit, työt ja elämä kotiseuduilla. mutta paikallisiinkin tutustuu, jos itse tekee aloitteen ja pitää kaveruussuhdetta yllä. :)

    puhelinjutut hoidin ottamalla vuodeksi paikallisen liittymän (telfort nimisestä yrityksestä). se tuli mulle halvemmaksi, kun kuukaudessa maksoin n.7-8€ 100sms ja 100min. jos menee vain puoleksi vuodeksi, niin kannattaa kuitenkin pysyä prepaid linjalla. puheaikaa saa helposti ostettua niin kaupasta kuin netistäkin.

    jos tulee muita kysymyksiä mieleen, tai kaipaat lisää tietoa näistä jo kysytyistä - niin eikun vaan! kerron mielelläni enemmän!

    ReplyDelete